top of page

About XOBO

7D521F8D-1A16-4CB9-B904-E7A9B3AB263C.jpe

Our Vision

Wij willen iedereen blij kunnen maken met een leuke outfit voor een betaalbare prijs. Daarom verkopen we kleding uit elke categorie. Of je nou van een comfy outfit houdt of juist op zoek bent naar een party outfit kan je het hier allemaal vinden. Ik hoop dat jullie alle items net zou leuk vinden als dat ik ze vind.
2301E42B-1E1C-47C5-9E5B-545DEB2968FE.hei

Wie is XOBO?

Ik ben Bo van Haeften en ik ben 17 jaar oud. 3 jaar geleden ben ik door mijn moeder begonnen met XOBO. Ik vind fashion super leuk en ben er ook heel de dag mee bezig. Ook is mijn stijl super verschillend en vind ik dat ook leuk om met jullie te delen. Dat doe ik op mijn eigen Instagram @bovanhaeften ,maar hier op XOBO geef ik jullie ook de keuze uit super veel verschillende stijlen. Zodat er ook voor iedereen iets tussen zit. Ik ben XOBO 3 jaar geleden begonnen en toen heb ik het alleen via Instagram gedaan. De laatste tijd zijn we super snel gegroeid waardoor ik het nu tijd vond om ook echt een website te beginnen. 3 jaar geleden kon ik daar alleen maar van dromen. Ik ben super dankbaar dat ik mijn passie hierin voort kan zetten en ik kan niet wachten om verder te blijven groeien met XOBO. Ik ben nu al benieuwd wat de toekomst te brengen heeft voor XOBO en ik ben nu al super dankbaar voor wat komen gaat. Xo Bo

Team XOBO

Ik ben natuurlijk nog maar 17 en daarom is een eigen bedrijfje runnen best veel werk in je eentje. Ik zit nu in mijn 6e jaar VWO en ben dus erg druk met school en ik ben ook nog veel bezig met sporten in mijn vrije tijd. Gelukkig hoef ik het niet helemaal in mijn eentje te doen. Ik krijg veel hulp van mijn moeder en van Romy die in de winkel en online helpen. Hier ben ik super dankbaar voor, want zonder hun zou ik het niet allemaal op een rijtje kunnen houden.

46ED9E7E-6552-40ED-94E1-A7C7B3CAF0FF.jpe
bottom of page